28.9.2018. 13:00
1
Karleuša se prisjetila svog prvog pojavljivanja na televiziji i teške finansijske situacije u kojoj je tada bila: Nisam imala da kupim ni čarape
Imala sam stravičnu frizuru, prenašminkana za djevojčicu od 16 godina. Izgledala sam 10 godina starije – rekla je Jelena
Pjevačica Jelena Karleuša danas živi na relaciji Srbija-Kina, jer je njen suprug fudbaler Duško Tošić potpisao milionski ugovor sa tamošnjim fudbalskim klubom, a sada planiraju da kupe i avion kako bi im putovanje bilo lakše.

Međutim, pjevačica se prisetila svojih početaka i otkrila koliko joj je teško bilo na početku karijere kada nije imala novca. Ona nije krila da je na prvo gostovanje otišla bez čarapa, jer nije imala novca da ih kupi.

– Kada sam ja počinjala 95, usred onog rata, morala sam da se dovijam, jer ono što sam ja željela da nosim, niti sam mogla da nosim, niti sam imala gdje da kupim, a nisam imala ni čime da kupim – bila je iskrena Karleuša.

– Vrlo često nisam imala da kupim čarape. I sjećam se mog prvog pojavljivanja, imal sam strašnu tremu, a pojavila sam se u haljini od srebra, od pozajmljenog materijala, nisam imala čak ni čarape – otkrila je pjevačica u jednodnoj emisiji i dodala:

– Imala sam stravičnu frizuru, prenašminkana za djevojčicu od 16 godina. Izgledala sam 10 godina starije, prenosi Telegraf.


(Admir Oručević)
1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.