5.10.2018. 13:47
0
Pogledajte kako je Steven Seagal napustio emisiju zbog jednog pitanja
Za silovanje i seksualne napade je poznatog glumca Stevena Seagala optužilo pet njegovih koleginica, a koliko mu ove optužbe prijaju, odnosno ne prijaju pokazao je tokom svog gostovanja u emisiji “Newsnight”. Naime, voditeljica Kirsty Wark je Seagalu postavila pitanje zbog kojeg je on ustao i napustio emisiju.

Optužili su Vas za silovanje, te me zanima kako se nosite s tim? –  bilo je pitanje koje je glumca natjeralo da pokida mikrofon i ode iz kadra. 

Podsjećamo, Seagala je su za seksualno zlostavljanje optužile Rachel Grant, Portia de Rossi, Julianna Margulies, Lisa Guerrero i statiskinja iz filma “Na smrtonosnoj zemlji”. 

– Agentica mi je rekla da odem u Seagalovu hotelsku sobu kako bismo vježbali jednu scenu. Čim sam došla on mi je pokazao svoj “pištolj”, a zatim mi je rekao da je iscjelitelj, te da me želi izmasirati. Pobjegla sam – ispričala je Julianna, a njene koleginice su prošle kroz slična iskustva, prenosi Azra

Pogledajte kako je ova scena izgledala. 


 

(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.