25.10.2018. 9:53
0
'Još uvijek sam na metadonu. Za mene je već prekasno'
Goran Bare uvjeren je da će živjeti još 15-ak godina. To mu je, kako kaže, sasvim dovoljno da snimi još nekoliko albuma na koje će biti ponosan.

Goran Bare još je jednom otvoreno progovorio o svom životu koji je obilježila ovisnost o teškim drogama i alkoholu, piše Večernji. 

-Ja sam još uvijek na metadonu, ali mislim da je za mene prekasno - rekao je glazbenik u intervjuu za 24 sata. 

53-godišnji pjevač dodao je i da misli kako mu je ostalo još 15,16 godina života što mu je dovoljni, kako kaže, da snimi 2 do 3 albuma na koje će biti ponosan. 

Progovorio je Bare i o teretu slave s koji se susreo. Biti popularan ne nosi samo one lijepe stvari, ističe glazbenik. Jedno vrijeme nije imao mira pa se povukao u potpunosti. Uopće nije izlazio iz kuće jer je, kako tvrdi, postalo kritično, piše Večernji. 

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.