3.11.2018. 15:22
0
Darku Laziću zakazana nova operacija
Pjevač Darko Lazić, koji je 23. oktobra teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi, biće ponovo operisan u srijedu, 7. novembra.

Darko Lazić prvi put je operisan dva dana nakon udesa, 25. oktobra, kada mu je izvađena slezena i zaustavljeno unutrašnje krvarenje

Ljekari su tokom jučerašnjeg dana odlučili da Darku sljedeće nedjelje bude operisan kuk, a tačan datum operacije je 7. novembar, prenosi Avaz.ba.

Poslije teške saobraćajne nezgode koja se desila 23. oktobra na ulazu u njegovo rodno selo Brestač, pjevač je zadobio teške tjelesne povrede. Polomljena mu je jagodica, devet rebara, butna kost i to na mjestu gdje ulazi u karlicu, a zadobio je i hematom na glavi. Zbog unutrašnjeg krvarenja izvađena mu je slezena, a bio je i na dijalizi bubrega koji su radili smanjenim intezitetom.

 
(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.