13.11.2018. 16:17
1
Oglasila se supruga Michaela Schumachera: Svi znamo da je Michael borac i da neće odustati
Michael Schumacher, sedmostruki svjetski prvak u Formuli 1, doživio je 2013. godine tešku nesreću na skijanju. Oporavak čuvenog sportiste traje, a prema pisanju mnogih svjetskih medija, još je neizvjesno hoće li se on ikada oporaviti, prenosi Dnevni Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Njegova porodica se izuzetno rijetko oglašavala sve ovo vrijeme, a sada je njegova supruga Corinna Schumacher riješila da iznese mišljenje.  

– Svi znamo da je Michael borac i da neće odustati – rekla je za njemački “Bunte” Corinna (49), koja je sa Michaelom 23 godine u braku. 

Osvrnula se i na pjesmu koju je napisao njemački muzičar Sascha Herchenbach u čast njenog supruga, a koja nosi naziv “Rođen da se bori”. 

– Želim da ti iskreno zahvalim na tvojoj poruci i predivnom poklonu koji nam je pomogao tokom teških trenutaka. Sjajno je primiti toliko divnih želja i riječi, koje su snažna podrška našoj porodici – istakla je ona.  

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.