20.11.2018. 19:01
0
Poznata glumica opet završila na psihijatriji
Glumica Heather Locklear (57), zvijezda serija "Dinastija" i "Melrose Place" opet je završila na psihijatriji nakon što se najprije posvađala s dečkom Chrisom Heisserom (57), a zatim ga je pretukla i izbacila iz kuće, prenosi Daily Mail.

Ovo je samo još jedan u nizu skandala koji već neko vrijeme prate nekadašnji seks simbol. Glumica je ranije uhićena kad se pijana automobilom zabila u ogradu ispred svoje kuće u Kaliforniji, nakon čega je napala policajce koji su je pokušali smiriti.

Čim je puštena iz pritvora, predozirala se zbog čega je na odjelu psihijatrije provela 14 dana.

Samo tjedan dana prije toga, uhapšena je jer je davila vlastitu majku i prijetila da će se ubiti.



(FENA / Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.