5.12.2018. 11:15
0
Emina i Mustafa ponovo zajedno: Zagrlio je pred svima, ne krije da je voli
Poznati turski pjevač Mustafa Sandal definitivno nije prebolio bivšu suprugu Eminu Jahović, majku njegovih sinova.

Poznati par sreo se na jednoj dodjeli nagrada u Turskoj, a kada je atraktivna pjevačica prošla pored nekadašnjeg partnera, on ju je pozvao da mu se pridruži i da zajedno poziraju fotografima. Sudeći po Emininom izrazu lica, ona nije bila pretjerano oduševljena tom idejom, ali je ipak odlučila da ga ispoštuje.

- On je bio presretan kada ju je ugledao, nije skidao osmijeh sa lica, a Emina je bila pomalo zbunjena u cijeloj toj situaciji, ali je ipak uspjela ostati dosljedna - tvrdi izvor, koji se zatekao na licu mjesta, piše Avaz.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.