11.12.2018. 21:52
0
Nakon glasina o razvodu: Oglasio se Igor Kojić
Dok je nakon glasina o razvodu koje su plasirali srpski mediji Severina objavila nikad viđene fotke s njihovog afričkog vjenčanja i time dala do znanja da od priča o razvodu nema ništa, Igor je mudro šutio.

Napokon se i on oglasio, te je na svom Instagramu objavio fotografiju njih dvoje kako nasmijano poziraju na ulici.

Na fotki su oboje vrlo elegantni, Igor u odijelu, a Severina u svečanoj haljini golih leđa. Njih dvoje drže ruke jedno drugome oko struka i nasmijano se gledaju, prenosi Avaz.ba. 

Dok njegovi navodni prijatelji za srpske medije pričaju kako im je Igor povjerio da se ne namjerava vraćati u Zagreb, čini se da je on tim pričama odlučio stati na kraj objavivši fotku snimljenu upravo u Zagrebu gdje on i njegova supruga izgledaju zaljubljenije nego ikad.



(Lejla Trle)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.