4.1.2019. 22:48
0
Supruga Darka Lazića otkrila sve detalje iz privatnog života nje i pjevača
Pjevač Darko Lazić 23. oktobra doživio je tešku saobraćajnu nesreću, nakon koje mjesec i po dana proveo u bolnici, a dok su se ljekari borili za njegov život došli smo do saznanja da je njegova djevojka Marina Gagić u drugom stanju, o čemu smo pisali srbijanski mediji.
 U proteklih nekoliko mjeseci, Marina se uglavnom držala po strani, a sada, kada se prašina slegla, odlučila je da ispriča svoju stranu priče.

- Stoički sam sve izdržala i ni u jednom trenutku nisam posustala niti izgubila vjeru da će sve biti dobro. Bilo je momenata kada mi je bilo toliko teško da nisam vidjela izlaz, šta god da sam uradila, Darku se nije moglo pomoći, ali hvala Bogu, sve se lijepo završilo - započela je priču Marina za "Telegraf.rs".

Marina kaže da je uprkos brojnim pričama nisu uspjeli odvojiti od Darka.

- Bilo je raznih priča i pokušaja da me udalje od Darka, ali nisu uspjeli, niti me je to poremetilo. Kada sam saznala da sam trudna, ni na trenutak se nisam dvoumila šta treba da radim. Željela sam da rodim dijete Darku iako nisam znala šta me čeka, niti šta će biti sa njim. Na abortus nisam ni pomislila, niti bih to ikada uradila. Bog nam je podario ovo dijete nakon svega što smo prošli - nastavila je Darkova djevojka.

Lazića je nesreća promijenila, jer je shvatio koliko život vrijedi.  

- Mogu da kažem da je Darka ova nesreća veoma promijenila, sada je shvatio šta je život i koliko on vrijedi. Darku sam prepustila da odabere ime za sina, i on je odlučio da će se zvati Mihajlo. Darko je svjestan da se čudom spasio, zbog toga je počeo da vjeruje u Boga i da se moli - dodala je ona, a potom priču zaključila detaljima svog drugog stanja.

Par sada uživa i polako sređuju sobu za sina. 

- Ja polako guram, zasad nemam većih problema i nadam se da će tako biti do kraja. Ponekad imam mučnine i malaksala sam, ali ništa strašno. Darko mi daje snagu i jedva čekam da stane na noge, pa da zajedno uživamo i sređujemo sobu za sina - zaključila je Marina, piše Telegraf.

(Alen Avdić)
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.