4.2.2019. 21:03
0
Marija Šerifović o slobodnom vremenu: Dane bih provodila gledajući serije
Pjevačica Marija Šerifović posljednjih dana radi priprema se za svoj zagrabački koncert, a u rijetkim trenucima pauze, Marija dane provodi u društvu porodice. Kako često voli naglasiti, ova ljubiteljka životinja posebnu pažnju poklanja svom kućnom ljubimcu za koga kaže kako je uvijek umije oraspoložiti, čak i kada je okružena brojnim obavezama i stresnim tenucima.

 Iako veoma uživa u svom beogradskom domu, Marija ističe kako poslije napornih koncerata i emotivne zasićenosti spas traži tako što otputuje u SAD, gdje sebe vidi u narednim godinama.

-Amerika je moj bijeg od stvarnosti i vjerujem da bih poludila da ne odem tamo svaki put kada osjetim da me obaveze guše. Los Angeles je definitivno grad mojih snova i mogu da se zamislim kako živim tamo, što će se jednog dana vjerovatno i ostvariti- rekla je Marija.

Za sebe kaže da je sasvim normalna osoba koja ne pati od popularnosti. Kao i svaka druga djevojka, Marija ističe kako slobodne dane često voli provoditi sama, u svom domu. Filmovi i serije su njena velika ljubav, te dodaje kako često nije u prilici previše uživati u svom hobiju, ali kada dođu dani “slobode”, Marija pronalazi svoje mjesto pored TV ekrana.

-Raduju me prijatelji, moj pas, srećna sam kada imam slobodan dan i kada mogu da provedem vrijeme gledajući serije po cijeli dan. Ljute me zli i ograničeni ljudi, bijesna sam i osjetljiva kad vidim scene nasilja nad djecom ili životinjam- izjavila je pjevačica, prenosi magazin Azra.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.