28.2.2019. 8:40
0
Kum Šabana Šaulića operiran poslije devet dana: Spašavaju mu karlicu, ne smije hodati šest sedmica
Slobodan Bobi Stojadinović, kum Šabana Šaulića koji je bio s njim u automobilu za vrijeme udesa, morao je na hitnu operaciju karlice.

Naime, u stravičnom udesu u Njemačkoj, u kome su poginuli kralj narodne muzike i njegov muzičar Mirsad Kerić, Slobodan je zadobio teške povrede, te su ljekari odlučili da ga hitno operiraju i spase mu karlicu, koja se počela razdvajati.

- Ne smijem na noge narednih šest sedmica - rekao je za Kurir Stojadinović.

 Još je psihički slomljen zbog gubitka kuma.

- Od jakog udarca u leđa popucala mi je karlica, ali i vlakna između kostiju koja ih drže. Karlične kosti su se počele odvajati. Da ne bi došlo do pucanja ili pogoršanja na nekom drugom mjestu, ljekari su mi morali ugraditi šrafove i pločice dok ligamenti ponovo ne srastu - požalio se Slobodan. 

Dodao je da ga porodica Šaulića svakodnevno zove.

- Bodre me da moram izdržati, da moram naprijed. A meni je teško, a još teže mi je kad ih čujem. Samo mi je tuga oko srca i plačem - tužno je poručio Bobi.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.