1.3.2019. 14:10
0
Šaban Šaulić je godinama nosio periku, a ovako se prvi put pojavio bez kose
Zaštitini znak kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, godinama je bila perika koju je nosio jer je izgubio kosu.

I sam pjevač jednom prilikom je za medije priznao kako je došlo do toga, piše “Espreso“.

– Dok sam imao svoju kosu koristio sam neku kremu koja je davala sjaj kosi. Ja sam to ludački mazao, a imao sam dugu, predivnu kosu. I onda je taj preparat uzeo danak i onda je počela naglo da mi opada kosa i brzo sam je izgubio. Prvo sam u Njemačkoj napravio jedan tupe.

Šaulić je 2001. godine odlučio da prestane da nosi periku i tada smo imali prilike da ga vidimo u potpuno drugačijem izdanju.

Njegovo prvo pojavljivanje bez perike bilo je u Grand Paradi, kada ga je Milovan Ilić Minimaks najavio:

– Spremite se na šokove, jer ovo je Grand šou. Nastupa sa novim imidžom. Dakle, dosad neviđeni Šaban Šaulić. Tebe ljudi vole i zbog pjesme, ali vjerujem da su sad malo šokirani i oduševljeni tvojim novim imidžom. Jesi li ti isto zadovoljan?

– Ide mi kosa u oči, izvini – našalio se tada Šaban na svoj račun.


Šaban Šaulić je jednom prilikom objasnio kako je odlučio da skine periku jednom zauvijek:

– Mislim da je prvi košarkaš Sale Đorđević to uradio i onda sam i ja odmah za njim. Pomislio sam: ‘Hvala dragom Bogu što ima još neko, da mogu da se riješim ove bijede.’ Skinuo sam je i više je nikad nisam stavio.





(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.