3.3.2019. 19:37
0
Preminula majka Jelene Karleuše!
Poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je u svom stanu u 61. godini, piše Kurir.

Iznenadna smrt potresla je sve. Podsjetimo, Divna se borila sa teškim zdravstvenim problemima. 

Divna Karleuša je bila radijska voditeljica i najslušaniji glas Radio Beograda.Nakon 33 godine rada na radiju, Divna se povukla iz tog posla, ali ne i iz medija pa su je gledaoci mogli gledati u rijaliti emisijama “VIP Veliki brat”, “Akademija debelih”, “Parovi” i “Farma”.

Rođena je u Ptuju u Sloveniji, a jedno vrijeme je živjela u Zagrebu i Puli. Divnin otac Jurij je bio Slovenac, a majka Darinka je bila iz Doboja.

Pohađala je društveni smjer u IX beogradskoj gimnaziji. Voljela je slikarstvo i želja joj je bila da upiše Likovnu akademiju, ali je nisu primili pa se upisala na pravni fakultet. S obzirom da se udala mlada i rodila djete, nije završila fakultet, piše Kurir.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.