6.3.2019. 11:46
0
Grobno mjesto za Divnu Karleušu Jelena je platila više od 20.000 eura, evo gdje će biti sahranjena
Jelena Karleuša je uz pomoć najbližih prijatelja i tetke Danijele organizirala sahranu koja će biti održana danas na Bežanijskom groblju u 14.30 sati.

Kako magazin VIP saznaje, Jelena je željela da njena majka bude sahranjena po hrišćanskim običajima. Pošto nisu imali porodičnu grobnicu, pjevačica je majci grobno mjesto osigurala na Novom bežanijskom groblju, za šta je izdvojila više od 20.000 eura.

- Kada je Divna umrla, Jelena nije bila u stanju sve organizirati sama, ali njeni najbliži saradnici i dobri prijatelji pomogli su joj oko svega. Oni su već u nedjelju zvali nadležne na groblju i kupili grobnicu. Njena želja je bila da to bude porodična grobnica, a mjesto koje je izabrala spada u najskuplja. Cijena grobnog mjesta na takvim parcelama, koje se nalaze odmah pored crkve, veoma je visoka, a veliki problem je i što ih je ostalo vrlo malo. Jelena nije marila za novac, samo je željela ispuniti Divninu želju, te joj suma koja je iznosila nešto više od 20.000 eura uopće nije bila bitna - rekao je izvor za magazin VIP.


Grobno mjesto Divne Karleuše - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Jelena je bila slomljena i jedva je govorila kada se morala suočiti s cijelom situacijom.
 
- Jedva je govorila i bila je odsutna. Pošto je sve vrijeme plakala, njeni saradnici su izabrali boju cvijeća, u koliko sati će biti sahrana, da li će biti održano opelo i još nekoliko detalja.

Također, pošto će datumi Divninog rođenja i smrti biti naknadno uklesani, ona je tražila da to budu zlatna latinična slova. 

Divnina porodica morat će biti tamo oko 13.30 sati da bi sve pripremili. 


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.