20.3.2019. 12:11
0
Slavni Antonio Banderas nakon infarkta: Prestao sam pušiti, počeo sam piti lijekove koje su mi doktori preporučili
Slavni glumac Antonio Banderas je prije dvije godine preživio infarkt koji je ugrozio njegov život, prenosi Avaz pisanje stranih medija.

Piše: Haris Ahbabović

Iako se isprva činilo da problemi koje ima sa srcem nisu ozbiljni, ubrzo se pokazalo da mu je zdravlje prilično narušeno, te se sada glumac suočava sa novim zdravstvenim poteškoćama.

- Znao sam to i prije, ali tada sam to vidio vrlo jasno ispred sebe. Smrt je bila stvarna - kazao je kasnije za "The Guardian".

- Prestao sam pušiti. Počeo sam se baviti sportom. Pijem lijekove koje su mi ljekari preporučili. Mislio sam da ću manje raditi, ali onda sam odlučio da neću jer mi je nedostajao moj život. Ponekad se žalim da moram stati i odmoriti se, no nakon dva dana želim se živ pojesti. Ne želim živjeti kao da sam već mrtav. Želim živjeti, a ako umrem, šta sad - priznao je Banderas.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.