25.3.2019. 15:06
0
Pamela Anderson: Dosta je više reality programa. Očajno je, jadno i koristoljubivo
Glumica i aktiviskinja za prava žitovinja, Pamela Anderson, apelovala je da se svuda u svijetu mora zabraniti proizvodnja reality show programa.

Zgodna plavuša je komentarisala pisanje britanske štampe koja je izračunala da se, na globalnom nivou, ubilo čak 38 učesnika raznih rijalitija, koji nisu mogli da se nose sa slavom i svime što uz nju ide.

“Molim vas, dosta više reality i njihovih zvijezda. Očajno je, jadno i koristoljubivo. Obično vas na to natjera agent koji se bori za svoj procenat, odande izađete bez prebijene pare, i osjećate se iskorišteno, neostvareno i prljavo,” napisala je Pamela na Twitteru.

Playboy zečica ističe da je Francuska, u kojoj boravi povremeno zbog romanse sa fudbalerom Adilom Ramijem, zagađena realityjima i cijeni da su oni epidemija ružnoće, glupih nadmetanja i da negativno utiču na umjetnike.

Pamela je učestvovala u tri takva programa i napisala je kako je “oprostila sebi” jer je novac dala u humanitarne svrhe i da će podržati učesnike rijalitija samo ako im je cilj da urade isto što i ona, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.