21.4.2019. 10:31
0
Legendarni fudbaler Karel Poborsky zamalo preminuo zbog krpelja koji se nalazio u njegovoj bradi
Legendarni češki fudbaler Karel Poborsky otkrio je za medije da je jednom prilikom borio veliku borbu, te da je zamalo umro.

Piše: Haris Ahbabović

Bivši igrač Man. Uniteda bio je podvrgnut operativnom zahvatu, nakon što mu je 2016. godine rečeno kako ima infekciju na mozgu. Doktori su otkrili da su njegovi problemi započeli zbog krpelja koji je bio u njegovoj bradi.

- U bolnicu sam stigao jako kasno te nisu mogli odmah ispitivati šta je uzrok, nego su me stavili u vještačku komu. Kada sam se probudio, pitali su me kako se zovem, ali nisam odgovarao jer su mi mišići na licu bili paralizirani - rekao je Poborsky te je dodao:

- Tri sedmice bio sam izoliran u bolnici na jakim antibioticima, koji su ubrizgavani direktno u venu. Nisam mogao jesti, a oči su morale biti prekrivene jer su bile osjetljive na svjetlo. Bio sam jako uplašen - rekao je legendarni fudbaler.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.