27.5.2019. 22:43
0
Trump: Žalim što nisam bio s princezom Dianom, a mogao sam
Princeza Diana poginula je krajem avgusta 1997. godine u saobraćajnoj nesreći, a prije njene pogibije, u intervju koji je dao Howardu Sternu, sadašnji američki predsjednik Donald Trump (72) hvalio se kako je mogao da je odvede u krevet, prenosi "Mirror".

Hauard ga je pitao zašto ljudi misle da je egoističan, a on je tada odgovorio da je mogao da bude s Lady Di.

"Mogao si spavati s njom?", upitao ga je začuđeni Stern, a Trump mu je potvrdno odgovorio.

"Ona je zapravo bila jako lijepa. Mislio sam da izgleda poput supermodela. Ponekad nije izgledala baš dobro, ali ponekad je izgledala bolje od bilo koga drugog na svijetu", opisao je tada Donald britansku princezu.

Američki predsjednik se tada našalio s princezom Dianom.

"Rekao bih joj da dođe u moj auto kako bi prošla kroz mali pregled", govorio je.

Nakon što je Diana poginula, Donald je govorio da bi njih dvoje bili u vezi da je ona živa, a Dodi Fayed bi 'ispao' iz priče. Takođe, Donald je napisao knjigu "The Art of Comeback" koju je objavio nakon Dianine smrti, a tada je napisao da jedino za čim žali u ljubavnom životu je što nije bio s njom.

Međutim, prijateljica princeze Selina Skot otkrila je da Dijana nije imala osjećaje prema Donaldu, tačnije ježila se od njega.

"Bombardovao ju je ogromnim buketima cvijeća. To je počelo da je zabrinjava", kaže Celina, prenose 24sata.hr.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.