29.5.2019. 17:30
1
Amar Jašarspahić Gile imao saobraćajnu nesreću
Popularni folk pjevač Amar Jašarspahić Gile danas se trebao pojaviti na snimanju emisije "Zvezde Granda - Specijal", koju vodi Saša Popović, ali nije došao, prenosi Avaz.

Piše: Haris Ahbabović

Direktor "Granda" Saša Popović je na početku snimanja emisije kazao da je Amar bio spriječen doći, jer je doživio lakšu saobraćajnu nesreću.  

Podsjetimo, pjevač je jedva izvukao živu glavu 2016. godine, kada je doživio saobraćajnu nesreći na putu Beograd - Kakanj, kada je BMW-om sletio s puta i prevrnuo se. 

Jašarspahić je u trenutku nesreće spavao na zadnjem sjedištu automobila i jedini je preživio saobraćajnu nesreću, dok su V.D., D.B. i J.V. smrtno stradali.

1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.