12.6.2019. 10:47
0
Severina opisala sa kakvim se problemima nosi: Iza svega stoji muškarac koji javnosti šalje razne informacije o meni
Severina Kojić u iskrenoj ispovijesti na Instagramu otkrila je s kakvim se sve problemima nosi.

"MOJE JUTRO: Sudski pozivi stižu, prijatelji zovu rano ujutro radi svakodnevnih novinskih članaka s ''novim provjerenim'' informacijama o meni u ''svjetskim'' medijima žute štampe koje prenose domaći. I tako počinje moje jutro. Jutro u organizaciji osobe koja se na sudu bori za ravnopravno roditeljstvo sa mnom, ali, nažalost, i očito ne samo na sudu već i izvan njega na sve dozvoljene i nedozvoljene načine, bez biranja sredstava, a sve ''radi zaštite najboljih interesa'' maloljetnog djeteta", napisala je u svojoj objavi ova pjevačica screenshotove naslovnica srpskih tabloida.

Istakla je kako se sve dešava u periodu trajanja sudskog postupka. 

"I iza svega stoji otac koji bezgranično i bezrezervno navodno štiti ''najbolje interese'' djeteta, servirajući redovito i stalno javnosti razne ''informacije'' o meni, o porno-uratku, fotografijama, hapšenju raznih osoba, mojem navodnom razvodu, propasti karijere, ''informacijama'' da mogu li ili ne mogu imati dijete. Ja se bavim pjevanjem i nemam saznanja ko je uhapšen i kada i gdje se sada nalazi. Fotografije su davno objavljene i pitam se da li mediji do sada nisu došli do nekih ''svježih i novijih'' od nekih drugih ''zvijezda'' da zabave javnost i dobre ljude". istakla je Severina. 



(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.