16.6.2019. 13:32
1
Džumhur ima novu djevojku: Sa Zoranom se bh. teniser pojavio u Vijećnici
Najbolji bh. teniser Damir Džumhur odnedavno je u u vezi s poznatom srbijanskom blogericom Zoranom Jovanović. Par se sinoć prvi put zajedno pojavio u javnosti u sarajevskoj Vijećnici na svadbi reprezentativca BiH Anela Hadžića.

Nakon veselja par je nastavio noćni provod u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. 

Zorana Jovanović na Instagramu ima 885 hiljada pratilaca, za nju se priča da je prvobitno bila u vezi sa Mateom, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, ali se njihova veza, navodno, završila nakon što ga je Zorana prevarila s Džumhurom.

- Zorana i Mateo su neko vrijeme bili prijatelji, a kada su se između njih pojavile varnice, ona je u isto vrijeme počela priču i s Damirom. Ipak, prvih nekoliko sedmica je bila okrenuta Mateu i svaki slobodan trenutak su bili zajedno. No, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezana i dogovorila se da ode na večeru s teniserom i od tada su zajedno – ispričao je nedavno izvor blizak blogerici.

S druge strane, Džumhur je ranije bio u vezi s Dejanom Živković. Početkom godine pričalo se da je započeo vezu sa sve popularnijom pjevačicom Rialdom Karahasanović, piše Avaz.

(Alen Avdić)


1
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.