15.7.2019. 11:41
0
Đoković poslije osvajanja Wimbledona: Sine, dugo si me čekao, jesi gladan?
Novak Đoković jučer je u epskom finalu protiv Rogera Federera osvojio svoj peti Wimbledon i 16. Grand Slam u karijeri.

Poslije nevjerovatnog meča u kojem je spasio dvije meč lopte za Federera, Novak je imao čast da po peti put u karijeri drži najprestižniji trofej u svijetu tenisa.

Prva stvar koju je Novak uradio odmah poslije ceremonije i dodjele pehara, bio je odlazak ispred table šampiona, gdje je urezano njegovo ime po peti put.

Upravo tu ga je čekao sin Stefan, koji se očigledno umorio.

Dugo si me čekao sine? Jesi gladan?”, upitao je Đoković sina.

“Da”, odgovorio je Stefan uz klimanje glavom.

“Ja sad moram da idem na konferenciju za novinare, a ti ćeš biti sa babom i dedom?”, rekao je Đoković, prenosi Telegraf. 

“Ne”,  rekao je Stefan, nakon čega je Novak odlučio da ga povede sa sobom u šampionsku šetnju kroz Wimbledonski kompleks, gdje je imao prilike da proćaska sa princomWilliamom i  Kate Middleton kao i sa Martinom Navratilovom i da osjeti čar da sa balkona gleda navijače, koji su pozdravili njegovog oca poslije osvajanja titule.



(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.