31.7.2019. 16:02
0
Pronađeno tijelo YouTubera kojeg je pratilo čak 11 miliona ljudi
Popularni YouTuber, Grant Thompson, vlasnik kanala "The King of Random", poginuo je u nesreći na paraglajdingu, objavili su na spomenutom YouTube kanalu, a sve je potvrdila i Thompsonova porodica.

Tragedija se dogodila u Sand Hollow State Parku u Utahu, ali službenih detalja još uvijek nema. Nakon što je otišao na paraglajding u ponedjeljak navečer, ispričao je njegov brat Mark za strane medije, Thompson se nije vratio, a policija je tijelo YouTubera pronašla jučer.

Mark je rekao da se njegov brat paraglajdingom bavio pet mjeseci, ali je prije toga već skakao padobranom. Njegova ljubav prema ekstremnim sportovima nije im bila nepoznanica. Thompsonov YouTube kanal ima više od 11 miliona pretplatnika s više od dvije i pol milijarde pregleda. Na YouTubeu snimao je razne eksperimente i trikove vezane uz svakodnevni život koji su vrlo brzo postali jako popularni.

Thompson je imao 38 godina, a njegov je kanal bio 321. kanal na YouTubeu prema broju pretplatnika.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.