17.8.2019. 19:11
0
Šest mjeseci od smrti Šabana Šaulića: Njegovi najbliži se okupili na Novom groblju
Šest mjeseci navršilo se danas od tragične smrti Šabana Šaulića, što je bio povod da se njegovi najbliži okupe na Novom groblju, gdje je on sahranjen.

Ilda, Mihajlo Šaulić, Sanela i vanbračni sin Robert Šaulić položili su cvijeće i zapalili svijeće za spokoj duše. 
Bio je ovo prvi susret sve četvoro Šabanove djece, s obzirom na to da Ilda, Mihajlo i Sanela nisu u kontaktu s polubratom iz Zrenjanina.

 Pola sata kasnije na groblje je stigao i Hasan Dudić koji je, također, položio cvijeće na grob legendarnog pjevača.

- I dalje mi je teško kao prvog dana, vjerujte da stalno plačem za mojim bratom. Sinoć nisam mogao oka sklopiti jer mi je teško uvijek kad dolazim ovdje, a uglavnom svakog vikenda dolazim. U mom slučaju, vrijeme ne liječi bol, kao što vidite - rekao nam je kroz suze Hasan.

Podsjetimo, Šaban je 17. februara nastradao u saobraćajnoj nesreći na auto-putu kod Bilefelda u Njemačkoj. Pri povratku sa nastupa, na automobil u kojem su bili pjevač, njegov kum Slobodan Stojadinović i klavijaturista Mirsad Kerić velikom brzinom naletjela su kola kojima je upravljao Turčin Alsin Levent pod dejstvom alkohola. Šaban je doživio srčani udar i preminuo je u bolnici, dok je njegov klavijaturista bitku za život izgubio dan kasnije zbog teških povreda glave. Stojadinović se još uvijek oporavlja.

(Alen Avdić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.