2.9.2019. 17:14
0
Luki Lazukiću potvrđena presuda: Pretukao Natašu Bekvalac
Viši sud u Beogradu potvrdio je prvostepenu presudu kojom je Luka Lazukić osuđen na uslovnu kaznu od osam mjeseci zatvora sa rokom provjere od tri godine zbog porodičnog nasilja nad bivšom suprugom i pjevačicom Natašom Bekvalac.

Drugim riječima, ukoliko Lazukić u roku od tri godine počini novo krivično djelo ili prekrši mjeru zabrane prilaska supruzi, aktiviraće se izvršenje zatvorske kazne.Lazukić je osuđen za krivično djelo nasilje u porodici za koje je zaprijećena kazna od tri meseca do tri godine zatvora.

Novosadskoj pevačici je nanio lake povrede u noći sa 12. na 13. april 2018. godine.

Inače, Lazukić i Bekvalac imaju zajedničku kćerku, prenosi Avaz.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.