13.9.2019. 21:38
0
Izbodeni MMA borac je zet Nataše Bekvalac
Uspješni sportista Damir Dado Mihajlović (37) iz Novog Sada, i zet pjevačice Nataše Bekvalac, izboden je nožem juče oko 14 sati u Novom Sadu u Ulici Miše Dimitrijevića ispred jednog kafića.

Kako Kurir saznaje, Mihajlović, inače muž Bekvalčeve sestre od tetke Jelene Mrkić, bivši je šampion SBC organizacije, jedan od prvih srpskih MMA boraca, priznatih na međunarodnom nivou.

Mihajlović je s drugarom sjedio u kafiću svog brata kada se iznenada najpre verbalno sukobio sa napadačem koji je sjedio za susjednim stolom.

"Sukob se nastavio ispred lokala, kada su se Mihajlović i još jedan muškarac potukli. Međutim, ubrzo su došla još dvojica muškaraca, pa su i oni nasrnuli na MMA borca. Jedan od te trojice ga je udario pepeljarom, nakon čega se Mihajlović srušio. Ovaj ga je potom udario još nekoliko puta, a potom je izvukao nož i zario mu ga nekoliko puta u noge. Poslije toga napadači su pobjegli",  navodi izvor Kurira iz istrage.

Hitna pomoć odmah je izašla na lice mjesta i ranjenog muškarca prevezla u Urgentni centar KC Vojvodine.

"Pacijent D. M. primljen je u UC Kliničkog centra Vojvodine sa brojnim posjekotinama po tijelu, kontuzijom glave i ubodnim ranama obe potkoljenice. Pacijent je poslije kompletne dijagnostike i blagovremene hirurške obrade rana zadržan u UC radi konzervativnog tretmana i opservacije, rekao je Siniša Knežević, PR KCV.

Policija je obavila uviđaj, a za napadačima se i dalje traga.

Prema nezvaničnim saznjima Kurira, Mihajlović se od nedavno bavi i privatnim obezbjeđenjem.

Mihajlović se sa najpoznatijom novosadskom pjevačiom orodio nakon što je oženio njenu sestru od tetke Jelenu Mrkić. Mrkićeva je javnosti postala poznata nakon učešća u rijalitiju "Survajver", a oprobala se i u pjevačkim vodama. Pored toga što je Mihajlović poznat po svom profesionalnom uspjehu, prije nekoliko godina našao se u žiži javnosti zbog nasilničkog ponašanja. On je 2010. godine optužen da je pretukao košarkaša Partizana Strahinju Miloševića, kao i da mu je sa dvojicom svojih saučesnika polomio dva pršljena lumbalnog dijela kičme. Košarkaš je zbog toga morao da prekine da igra, tek nakon nekoliko meseci bio je sposoban da se vrati na teren.

Najbolji srpski borac u kategoriji do 84 kg, (prvi put nastupao u velter kategoriji (kat -77kg) nosilac Luta Livre crnog pojasa, višestruki prvak države u greplingu i brazilskoj džiu-džici, koji se borio sa najvećim svjetskim imenima, bivšim i sadašnjim UFC borcima kao što su Hector Lombard, Jordan Radev, Eliot Marshall i Denis Stojnić.
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.