28.9.2019. 16:32
0
"Znam da će biti puno hejt komentara kako sam ja starleta, ovo, ono. Kandidovat ću se za predsjenicu Hrvatske, ja sam profesorica i slikarka"
Hrvatska starelta Ava Karabatić obavijestila je fanove na Instagramu da će se, poslije dužeg premišljanja, ipak kandidirati na predsjedničkim izborima u Hrvatskoj.

Piše: Haris Ahbabović

Iako je mahom poznata po učešćima u rijalitijima, kako hrvatskim tako i srbijanskim, gdje je ulazila kao starleta, riješila je i da se okuša u politici.

-    Ipak sam odlučila. Kandidovat ću se na predsjedničkim izborima. Toliko poruka podrške dobijam na Instagramu i hvala vam na tome. Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više da gledam kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada - napisala je na Instagramu.

- Znam da ću imati puno "hejt" komentara jer sam kao "starleta", ovo, ono. Ja sam prije svega profesorica italijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarka. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim - poručila je Ava.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.