30.9.2019. 19:58
0
Mediji prenijeli kako je doktor na Schumacheru vršio "eksperimentalnu terapiju", Menasche poručio: Nisam čarobnjak i ne pravim čuda!
Svjetski poznati doktor i hirurg, Philippe Menasche, je čovjek koji je liječio legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera nakon nesreće u Francuskoj.

Piše: Haris Ahbabović

Doktor koji je liječio sedmerostrukog šampiona F1 sada se oglasio.

Naime, nekoliko evropskih tabloida objavilo je informaciju da je doktor na Schumacheru eksperimentalnu terapiju, ali on je odlučio to demantirati.

- Nisam čarobnjak i ne radim čuda. Moj tim i ja ne eksperimentiramo, taj termin za nas ne postoji i ne odgovara onome što medicina zapravo jeste - rekao je Menasche.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.