22.10.2019. 10:19
0
Djevojka razbila arkadu MC Stojanu
MC Stojan spada u grupu poznatih osoba koje ne vole pričati o svom privatnom životu.

Ne pojavljuje se s djevojkama u javnosti, a još manje priča o njima. Ipak, u nedavnom intervjuu otkrio je kako je zbog jedne bivše djevojke krvario, piše Extra FM. 

''Ljudi su spremni na sve. Mene je jedna bivša djevojka gađala daljinskim od televizije i razbila mi arkadu zato što nisam htio da više budemo zajedno, nije nam išlo…'', ispričao je on. Miljenik žena priznao je i da mu se često javljaju, udvaraju,… zauzete žene i djevojke, što se njemu nikako ne sviđa. 

''Koliko sam samo dobivao poruka od zauzetih žena, meni je to katastrofa. To mi u životu ne bi palo na pamet, zato što ne bih volio da ja sutra imam ženu i da se meni to događa'', rekao je Stojan. 

(Alen Avdić)

 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.