29.10.2019. 19:20
0
Zvijezdi serije Teorija velikog praska nedostaje ekipa: Stalno gledam stare epizode
Kaley Cuoco kaže da joj nedostaje ekipa iz serije “Teorija velikog praska”. Glumica koja je svjetsku slavu stekla kao Penny iz pomenutog TV projekta, kaže da gleda stare epizode i čudi se samoj sebi.

“Dopisivala sam se sa ekipom preko mejla u septembru jer je to mjesec kada bismo se vraćali na snimanje. Trudim se da idem dalje, kao ajkula, ne gledam za sobom. Svi su glumci već našli nove prijekte i to je sjajno”, rekla je Kejli gostujući u emisiji Kelly Clarkson.

“Teorija velikog praska” trajala je 12 sezona, a u maju je pala posljednja klapa.

“Teško mi je da se sjećam toga i da gledam slike gdje smo zajedno. Serija je često an TV-u pa pogledam, ali samo starije epizode koje su davno emitovane pa gledam kako sam izgledala, kakva mi je bila kosa, garderobu i pitam se “Zašto sam to nosila”. Novije epizode ne mogu da gledam”, rekla je Kaley.

Glumica čuva polaroide sa snimanja. Snimala ih je od momenta kada je počela da igra u seriji i ima ih na hiljade, prenosi CDM.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.