31.10.2019. 17:29
0
Ženi se glumac iz sapunice: Dino Rogić je budući sarajevski zet!
Dino Rogić, poznatiji kao Jure Penava iz serije ”Na granici”, koja se već drugu sezonu prikazuje na Novoj TV, zaručio se nakon četiri godine veze sa rediteljicom iz Sarajeva, Mirnom Didzarević.

Naša prva zajednička fotka, a sada nakon više od četiri godine rekla sam preglasno DA za vječni smijeh, ludovanje, avanture, poštovanje, prijateljstvo i najveću ljubav ikad s najboljim partnerom ikad igdje! – napisala je Mirna buduća supruga simpatičnog glumca, ispod fotografije objavljene na društvenim mrežama.

Upoznali su se u Sarajevu, kada su oboje još bili studenti. Dino ispričao kako vjeruje da su njegovi plesni pokreti bili ono čime ju je osvojio tada, a osvaja je i danas. O detaljima svadbe ipak još nije mogao ništa više reći.

-Planirali smo jedno malo vjenčanje s 400 do 500 ljudi, šalim se, naravno. Još nemamo datum, ali ciljamo proljeće ili ljeto – otkrio je Dino, prenosi Express.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.