2.11.2019. 17:56
0
DiCaprio se družio s Gretom Thunberg: Ona je vođa našeg vremena
Leonardo DiCaprio se susreo s Gretom Thunberg i na Instagramu objavio zajedničke fotografije.

"U povijesti čovječanstva rijetko se događalo da se glasovi podižu u tako ključnim trenucima i na tako transformacijske načine - ali Greta Thunberg postala je vođa našeg vremena. Povijest će nam suditi za ono što radimo danas da budućim generacijama osiguramo život na planetu koji smo mi tako lako uzeli zdravo za gotovo", napisao je DiCaprio.

"Nadam se da je Gretina poruka probudila svjetske vođe", dodao je glumac i naglasio da je zbog Grete i njoj sličnih mladih aktivista optimističan oko onoga što budućnost nosi.

"Obvezali smo se da ćemo podržavati jedno drugo u nadi da ćemo osigurati bolju budućnost našem planetu", zaključio je DiCaprio objavu koja je prikupila skoro četiri milona lajkova u manje od 24 sata, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.