5.11.2019. 9:00
0
Katarina Živković deportovana slično kao Rada Manojlović: Doplatila sam 100 eura kako bih bila sama u toj 'ćeliji'
Folk pjevačica iz Srbije, Rada Manojlović, je prošle sedmice deportovana iz Švicarske od strane policije.

Piše: Haris Ahbabović

Kako su objavili mediji u Srbiji, pjevačica je dugo bila na aerodromu u Švicarskoj jer nije imala radnu vizu,  nakon čega su je deportovali za Beograd, ali ona nije jedina koja je ovako prošla, prenosi beogradski Blic.

Isti peh se dogodio i njenoj kolegici Katarini Živković.

- Prošla sam kao Rada, jer nisam imala radnu vizu. Sjećam se da su me stavili u sobu na aerodromu za ljude koji čekaju da budu deportovani. Pošto nisam željela da budem sa ostalima, doplatila sam 100 eura kako bih bila sama u toj ćeliji, kako sam je nazvala. To je neka prostorija koja izgleda kao spavaća soba - ispričala je Katarina za Informer.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.