6.12.2019. 11:19
2
"Gledala sam kako otac tuče majku i sestru Indi. Mama je zbog tih batina imala ozbiljne zdravstvene probleme"
Pjevačica Edita Aradinović je kao djevojčica bila svjedok porodičnog nasilja. Gledala je kako njen otac tuče majku i stariju sestru Indi, a to je sada podijelila sa medijima.

Piše: Haris Ahbabović

Pjevačica je otvorila dušu i objasnila zbog čega je njena nova pjesma “Soba” autobiografska.

– Kao mala sam doživjela porodično nasilje. Ne direktno, ali sam bila svjedok. I dalje pokušavam da zaboravim kako je otac tukao majku i moju sestru Indi, a ja sve to posmatrala. Zbog tih batina je mama imala ozbiljne zdravstvene probleme. To je ružan period mog života o kojem ne želim puno da pričam. Bez obzira na sve, svoje roditelje danas volim najviše na svijetu – rekla je Edita i dodala:

– U novoj pjesmi sam opisala događaj iz djetinjstva, kada sam bila djevojčica željna ljubavi i pažnje koju nisam dobijala od roditelja. Bez obzira na sve što se dešavalo mislim da sam dosta brzo sazrela, ali sam i dalje ostala dijete u duši – rekla je Edita.

– Sa 17 godina sam počela da izdržavam porodicu. Pjevala sam i nastupala po klubovima, a poslije toga sam postala članica grupe “Ministarke”. Znate, nije lako kad takav teret padne na nekoga ko je tinejdžer – istakla je Edita za Informer.

2
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.