6.12.2019. 11:24
0
Kako se oblači Melania Trump kada je ljuta na supruga Donalda ili kada ga "kažnjava"
Melania Trump (49) ništa ne prepušta slučaju kad je riječ o outfitu koji bira za određene prilike, piše CNN-ova novinarka Kate Bennett u svojoj knjizi „First Lady of America“. Kad je ljuta na supruga, ističe Kate, Melania bira posebnu odjeću, prenosi Azra.

Piše: Haris Ahbabović

Kada je ljuta na supruga Donalda Trumpa, pojašnjava autorica, Melania tada bira muževniji izgled. To se upravo desilo tokom takozvane afere „Stormy Daniels“. Naime, Stephanie Clifford, striptizeta poznata pod nadimkom Stormy Daniels, tvrdila je da je imala seksualni odnos s Trumpom, zbog čega su mnoge oči bile uprte ka Melaniji i njenoj reakciji. U jeku skandala Melania se pred novinarima pojavila u pantalonama.

Ni tokom drugog skandala, vulgarnog videa, kako ga naziva Bennett, koji je procurio u medije, a u kojem se Trump nedžentlmenski hvali kako osvaja žene, Melania se sigurno nije osjećala prijatno. 

Tako Kate Bennet primjećuje da se Melania u kampanji 2016. godine pojavila u Floppy bluzi. Istina, nosila je žensku bluzu roze boje, ali zbog glomazne mašne, te činjenice da je zakopčana do grla, mnogi su je nazvali savršenim komadom koji prati muški poslovni izgled, prenosi Azra.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.