8.12.2019. 22:10
0
U dobi od 21 godine iznenada preminuo reper Juice Wrld
Juice Wrld, talentirani mladi reper, pravim imenom Jarad Anthony Higgins, umro je iznenada u nedjelju ujutro u čikaškoj zračnoj luci, pišu svjetski mediji.

Očevici kažu da mu je pozlilo za vrijeme šetnje zgradom zračne luke, a policijski izvori su kazali da je, u trenutku kada su do njega stigli liječnici hitne pomoći, krvario iz usta. Hitno je prevezen u bolnicu gdje je proglašen mrtvim.

Uzrok smrti zasad nije poznat.

Muzičar rođen u Chicagu u ponedjeljak 2. decembra proslavio je 21. rođendan.

Juice Wrld je postao slavan gotovo preko noći 2018. kada je njegov hit Lucid Dreams dospio na 2. mjesto američke glazbene ljestvice Billboard Hot 100.

Njegova pjesma 'All Girls Are the Same' nakon toga je postigla još veći uspjeh, a broj njegovih obožavatelja naglo je porastao.

Juice je gostovao i na albumu Travisa Scota 'AstroWorld', a vokalno mu se pridružio u pjesmi 'No Bystanders'. Njegov glazbeni uzor bio je Tupac Shakur, prenosi N1.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.