9.12.2019. 12:47
6
Čorbi smetaju bosanski reperi: Rokenrol ubijaju Bube i Jale
Sve insinuacije ispisane po portalima kako je Bora Čorba obolio od karcinoma i kako treba hitno biti operisan, on opovrgava. Nedavno je viđen u Ljubljani u šetnji sa svojim psom Larom. Kaže da to radi svako jutro kada ide u kupovinu štampe.

A onda, kako je i najavio, „Riblja čorba“ je 7. decembra nastupila na „Music rok festivalu“ u minhenskoj dvorani Kesselhause. Na festivalu su, pored njih, nastupili „Partibrejkersi“, „Van Gogh“ i S.A.R.S. Bora nije propustio da naglasi kako su se pjesme sa novog albuma, 20 po redu, naslovljenog „Da tebe nije“ sjajno primljeen kod publike.

-Taj album sam posvetio svojoj supruzi Dubravki, i tetovažu njenog lika takođe a zaslužila je puno više. Ona je moj oslonac i moja velika ljubav – kazao je Čorba a onda dodao kako ima još publike koja cijeni i voli rokenrol koji posljednjih godina „ubijaju“ Bube, Jale i lažne Raste te prodaju maglu zajedno sa polugolim kravama, prenosi Avaz.

-Ali, eto, kažu to vole mladi a ne bi voljeli da mediji ne guraju i forsiraju te pjesme sa provjerenim folom „traži se“, a znamo da to nije tako – kaže on.

 


(Lejla Trle) 

6
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.