20.1.2020. 20:58
0
Stručnjaci za govor tijela otkrili što se zapravo događa između Jennifer i Brada
Fotografije Jennifer Aniston i Brada Pitta sa sinoćnje dodjele SAG nagrada glavna su vijest u svim svjetskim medijima. Fanovi bivšeg bračnog para zdušno navijaju za pomirbu 15 godina nakon razvoda, a ekipa Daily Mirrora u pomoć je pozvala Judi James, stručnjakinju za procjenjivanje govora tijela, kako bi otkrili što se točno događa između bivših supružnika.

"Njih dvoje zbog blizine torza, kontakta očima i držanja za ruke svakako potiču glasine, ali nisam sigurna da možemo slaviti. Brad izgleda nevjerojatno zadovoljno kad vidi Jen i čak je odvlači za intimni pozdrav. Hvata je za zglob poput malog djeteta kad želi privući pažnju svoje mame, ali ovaj put Jen pokazuje znakove opreznog postupanje s bivšim", kaže James.

"Posljednji put kad smo vidjeli ovaj par zajedno izgledali su jako zaljubljeno dok su šetali plažom tijekom jedne krize u braku. Brad je sljedeći dan objavio kraj braka s Jennifer i objavio da je s Angelinom, što znači da trebamo biti cinični, koliko bi god sjajno bilo vidjeti ih zajedno kao par", tvrdi stručnjakinja.

"Brad dugo gleda dok Jen razgovara s novinarima, ali ona reagira sa "čekaj" i to mu pokazuje ispruženom rukom. Način na koji je uhvati za zglob umjesto ruke sugerira nedostatak intimnosti između njih dvoje, inače bih očekivala da će je on držati za ruku. Zbog ove geste se čini da je prilično posesivan, kao da pokušava privući njenu punu pažnju, ali ona ga očito natjera da pričeka", dodaje James. 

"Bradov osmijeh i široki prikaz zuba ukazuje na istinsku toplinu koja se graniči s ljubavi, dok njegov pogled izgleda intenzivno. Jen odgovara sa savijenim koljenima i uzdignutim obrvama koje, čini se, impliciraju neko iznenađenje, kao da se već neko vrijeme nisu sreli. Način na koji ona reagira na njega cijelo vrijeme pokazuje da želi provjeriti njegove namjere, a potpuno je iskontrolirala i njihov poljubac", zaključuje stručnjakinja. 

Na kraju je dodala da na slikama Brad i Jennifer više izgledaju iznenađeno što se vide nego strastveno ili romantično, prenosi Index.hr.


(Amila Alijagić)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.