18.2.2020. 12:42
0
Pogledajte kako sada izgleda Aladin, bivši suprug Emine Jahović
Pjevačica Emina Jahović udavala se dva puta. Brak sa turskim pjevačem Mustafom Sandalom bio je pod lupom kako domaće tako i turske javnosti, te se o njima dosta pisalo ali se o prvom Emininom braku malo toga zna.

Prije nekoliko godina Eminin bivši svekar Rustem, ispričao je kako je pjevačica tada pobjegla iz kuće da bi se udala za njegovog sina Aladina.


– On sada ima ženu i troje djece, on i ja vodimo veliku i ozbiljnu firmu. Kao što vidite imamo sve za opremanje stanova i kuća… Kada su se njih dvoje upoznali, Emina je tada pobjegla od kuće da bi se udala za njega, a onda su zajedno otišli za Ulcinj. Ja sam tamo imao neki stan i njih dvoje su otišli tamo bez ičijeg pitanja. Pustio sam ih da vidim dokle će, iako sam se protivio toj vezi – rekao je svojevremeno Eminin prvi svekar.

Gospodin Rustem je otkrio da je nakon svega primio Eminu u svoju kuću, jer su je kasnije gledali kao rođeno dijete, prenosi Express.

– Problem je nastao kada je ona smislila da se bavi pjevanjem. Njena majka je došla kod mene i rekla mi: “Rusteme znaš da Emina jako voli da pjeva”. Ja sam joj rekao da može pjevati za svoju dušu, ali kada je ona odlučila da to ne bude samo amaterski, moj sin nije želio ženu koja neće stalno biti kod kuće. Razmislio je i odlučio se za svoju porodicu. Njihov brak je trajao šest mjeseci i tada se sve završilo – ispričao je tada Rustem za Blic puls.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.