3.3.2020. 12:46
0
Kylie Jenner novom frizuruom uplašila pratioce na Instagramu
Kylie Jenner ne prestaje iznenađivati svoje fanove sa promenama frizure. Međutim, ovog nešto drukčija promjena.
Kylie ništa nije strano, ni boja, ni dužina, ni oblik. Imala je od kratke "pixie cut" frizure, po kojoj je poznata njena majka, pa do neonski zelenog boba. Mlada milijarderka to može sebi i da priušti.

Nedavno je postavila fotografije na svoj Instagram profil na kojima se vidi pletenica koja je duža i od nje same. Naime, Kylie pozira u kupaćem kostimu i patikama, dok joj se pletenica pruža do poda.

Njena nova frizura izazvala je mnoštvo komentara. Mišljenja oko frizure su podijeljena.

- Najprije sam pomislila da je zmija iza tebe.. I dalje si prekrasna - napisala je sestra Britni Spirs, kao komentar na Kylinu fotografiju.

(Nermana Crnčalo)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.