3.3.2020. 13:14
0
Beckhamovi pripremaju glamurozno slavlje: Brookleynov rođendan koštat će ih 115.000 eura
Victoria i David Beckham pripremaju proslavu za 21. rođendan najstarijeg sina Brookleyna.

Naime, slavni par sprema gala slavlje, za koje će, kako se navodi, potrošiti 115.000 eura. Iako je Brooklynu rođendan 4. marta, slavlje se sprema za 7. mart, a biti će održano u Engleskoj na porodičnom imanju.

- Mnogo promišljanja i truda je uloženo u Brookleynov veliki dan i on je jako uzbuđen - rekao je prijatelj porodice za "The Sun".

Glamuroznoj proslavi prisustvovat će brojne javne ličnosti poput Cara Delevingne, Elton John,Guy Ritchie. Na rođendanu pored brojnih zvijezda bit će i njegova djevojka Nicole Peltz.

Podsjećamo, Viktoria i Davide Beckam u braku su od 1999. godine te zajedno imaju četvero djece: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David i Harper Seven.

(Nermana Crnčalo)



0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.