14.3.2020. 19:03
0
Direktorica škole prijavila Severinu policiji zbog prijetnji
Nove nevolje navodno su opet pomutile ionako narušen odnos na relaciji pjevačice i školskih zaposlenika u odgojno-obrazovnoj instituciji koju pohađa Aleksandar, sin Severine Kojić i srpskog biznismena Milana Popovića.

Kako piše 24sata, direktorica škole policiji je prijavila prijetnje koje joj je, tvrde u školi, uputila gospođa Kojić. No, nije samo Severina rasplamsala strasti na ulazu u školu nego se u priču, kako doznajemo, upetljao i njen suprug Igor Kojić.

Navodno je do incidenta došlo kad je pjevačica sa suprugom stigla pred školu i poslala Igora po sina. Baš kao i u oktobru, zaposlenici škole su navodno insistirali da po dječaka dođe majka koja je navedena na listi ljudi koji ga mogu izvesti iz škole, dok gospodin Kojić nije. To se nije dopalo Severini pa je navodno vrijeđala zaposlenike škole, posebno prijeteći direktorici. 

Ona je Severinine riječi shvatila ozbiljno i o svemu obavijestila policiju.

Nedugo zatim iz škole su pjevačicu prijavili zbog zanemarivanja djeteta, a sud je privremeno donio odluku da dječak živi s ocem do završetka sudskog spora za skrbništvo nad maloljetnikom koji traje već pet godina.
 
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.