9.4.2020. 14:05
0
Pjevačica Indira Aradinović mora hitno na operaciju pankreasa, otkazuju joj vitalni organi
Pjevačica Indira Aradinović Indi operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac. Od tada je pjevačica imala još jednu operaciju uslijed komplikacija koje su se javile nakon zahvata, a po svemu sudeći, pjevačica će navodno ponovo morati pod nož kako bi joj spasli život.

Indirino stanje je kritično zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali ljekari čekaju da pjevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod totalnom anestezijom.

Izvor blizak pjevačici otkriva da je njeno zdravstveno stanje jako loše i da ljekari daju sve od sebe da joj medikamentima smire upalu pankreasa. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru Srbije.

- Indi je u jako lošem stanju. Izmučena je od dve operacije, koje je već imala, želudac joj ne funkcioniše, dreniraju joj tečnost koja se skuplja i bukvalno pokušavaju da je malo ojačaju kako bi mogli da je ponovo operišu. Ima jaku upalu pankreasa, koja se već danima ne smiruje iako su joj dali terapiju medikamentima. Doktori se trude, ali po svemu sudeći, moraće ponovo pod nož - navodi izvor, prenosi Kurir.

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.