22.5.2020. 20:39
0
Brad Pitt: Studirao sam novinarstvo, ali nikad nisam diplomirao
Brad Pitt u karantinu se odmara, no za potrebe iznenađenja koje je dekan priredio studentima Državnog univerziteta Misuri javio se videoporukom i čestitao im.

- Pozdrav svima, BrAd ovdje iz karantina. Mora da je bilo vrlo čudno raditi u ovim uvjetima , ali znajte da sam ponosan na vas. Dakle, uspjeli ste. Uživajte! Čestitam vam. Širite svoje vidike i razmišljajte, vi ste naša budućnost. Želimo vam sve najbolje u vašim budućim pothvatima - diplomatski im se obratio Pit, na oduševljenje dekana.

Bred je odrastao u Springfieldu u Misuriju, gdje se nalazi univerzitet koje je pohađao pa je pristao javiti se studentima iz svog rodnog grada. Davnih dana Pitt je upisao novinarstvo, ali nije nikada diplomirao. Spakovao  je stvari i otišao u Holivud kako bi ostvario svoje snove o glumačkoj karijeri.


 - Pokušali smo nekako razveseliti studente, jer u ovo neizvjesno vrijeme pandemije koron virusa neće imati tradicionalnu šetnju gradom. Brad ih je pristao učiniti ponosnima - kazala je docentica Elizabeth King.



(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.