29.5.2020. 13:33
0
Seksepil u petoj deceniji: Severina u minijaturnom bikiniju
Nakon što se jučer na Instagramu oglasila o tome kako je njen sin Aleksandar već šest mjeseci ne živi u majčinom domu, Severina (48)je danas svoje pratioce počastila izazovnom fotografijom u kupaćem kostimu. Mnogi se slažu da na koncu pete decenije života izgleda sjajno.

Fanovi su pjevačicu obasuli komplimentima, koji sigurno gode njenom uhu nakon turbuletnih mjeseci – od sudskog procesa s Milanom Popovićem za starateljstvo nad sinom Aleksandrom do nedavnih špekulacija kako je njen suprug Igor Kojić podnio zahtjev za razvod braka. Dižući, kako je rekla, glas protiv nepravde istakla je kako je sa sinom u šest mjesec provela tačno 29 dana, tačnije 690 sati,piše Avaz.

w873

– U tom “ravnopravnom roditeljstvu” mi je također oduzeto 180 sati zbog samoproglašene samoizolacije – dodala je Severina.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.