2.7.2020. 18:12
0
Bivši vlasnik Formule 1 u 90. godini dobio sina
Nekadašnji vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone postao je otac po četvrti put, sada iz ljubavi sa Fabijanom Flosi u 90. godini života.

Ecclestone i Flosi su dobili sina, a dali su mu vrlo specifično ime – Ace, što u prevodu znači As.

Berni Ecclestone ima već četvoro unučadi, prvi put se oženio još u 1952. sa Ivy Bamford kada je dobio kćerku Deboru koja ima 65 godina. Potom je oženio Slavicu Radić 1985. i sa njom dobio kćerke Tamaru (35) i Petru (29).

Ecclestone se od Slavice razveo 2009, a potom se zaljubio u Italijanku Fabijanu Flosi koja je od njega mlađa ravno 45 godina, prenosi “Fokus“.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.