12.8.2020. 22:33
0
Meghan i Harry kupili kuću, stara “nije u Harryjevom stilu”
Princ Harry i Meghan Markle u tajnosti su kupili porodičnu kuću u Santa Barbari i konačno se iselili iz milionske vile Tailera Parryija sa 12 soba u kojoj su boravili u Americi.

Britanski tabloidi prenose da je razlog kupovine to što Perryjeva vila "nije u Harryjevom stilu".

U novoj kući, prema pisanju medija, žive već šest sedmica, a kuću su, prema navodima neimenovanog izvora, kupili sami.

“Nisu više ničiji gosti, sami su kupili kuću i ovo je mjesto na kojem žele da nastave život posle odlaska iz Britanije”, naveo je izvor, prenosi Daily mail.
“Ovo je prva kuća koju bilo ko od njih dvoje posjeduje. Ovo je bio veoma poseban period za njih kao par i porodicu – da imaju potpunu privatnost čitavih šest sedmica otkako su se preselili.”







Izbor je otkrio da Harry i Meghan žele da u ovoj kući “puste korijenje” i odgajaju svog sina Archyja. 
(Nermana Crnčalo)
0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.