14.8.2020. 18:11
0
Severina: Pozitivna sam na koronu
Hrvatska pjevačica Severina Kojić (48) pozitivna je na koronavirus. Oglasila se na svom Instagram profilu.

Iako nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu kako sam pozitivna na Covid-19, dok je test moga sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, poduzela sam sve mjere. Obavijestila sam oca djeteta te u dogovoru s njim predala sam mu ga dva dana prije određenom termina da s njim provede samoizolaciju, bez obzira na negativan test - napisala je Severina.
Tvrdi kako je bivšeg supruga zamolila za diskreciju, no odmah se pojavila vijest kako se zarazila partijajući po Dalmaciji.

- Da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerojatno po povratku u Zagreb, a ne tokom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba jučer dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan - dodala je pjevačica.


(Admir Oručević)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.