20.8.2020. 16:57
0
Novak Đoković: Nisam protiv vakcinacije
Prije nekoliko mjeseci Novak Đoković rekao je da "ne bi volio da u tijelo unosi nešto neprovjereno".

To je protumačeno kao da je Đoković protiv vakcinacije, a sada je došao i trenutak da ga strani mediji propituju na ovu temu.  

- Vidio sam da su inostrani mediji malo izvukli iz konteksta moju izjavu i napisali da sam protiv bilo kakve vakcinacije. Problem je kada te neko tjera da na silu u tijelo ubaciš nešto neprovjereno. To ne želim i za mene je to neprihvatljivo. Nisam protiv vakcinacije. Ko sam ja da pričam o vakcinama kada su tu stručni ljudi, medicinski radnici koji spasavaju ljude širom svijeta? Siguran sam da postoje vakcine sa malim nuspojavama koje su pomogle da se zaustavi širenje raznih infekcija, rekao je Đoković za "New York Times".


(Lejla Trle) 

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.