21.8.2020. 18:31
0
Charles Michel odgodio vjenčanje zbog pandemije koronavirusa
Čelnik Evropskog vijeća Charles Michel odgodio je vjenčanje u francuskom Montmeyanu nakon što je ta regija stavljena na belgijsku listu narandžastih zona, potvrdio je njegov portparol za dpa u petak.

Michelovo vjenčanje s Amelie Derbaudrenghien bilo je planirano za subotu u departmanu Var u Montmeyanu, regiji koja je sada uvrštena na listu mjesta za koje Belgija preporučuje karantin putnicima po povratku iz nje.

Novi datum vjenčanja još nije zakazan, tvrdi portparol.

Četrdesetčetverogodišnji predsjednik Evropskog vijeća nije jedini vodeći evropski političar čiji su planovi vjenčanja pomjereni pandemijom. Danska premijerka Mette Frederiksen morala je odgađati vjenčanje dva puta.

(Fena)

0
SHOWMAGAZINE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.